De samenwerkende toeristische organisaties in Zuidwest Drenthe organiseren dit jaar voor de vierde keer een foldermarkt. Alle ondernemers in de vrijetijdssector en evenementen organiserende partijen uit de regio zijn uitgenodigd om folders en flyers met elkaar te delen. Zo kan het nieuwe seizoen worden gestart met een compleet aanbod.



De foldermarkt en tevens netwerkbijeenkomst vindt plaats op dinsdag 28 maart om 19.30 uur bij Buitencentrum de Poort, Kloosterstraat 12 te Ruinen. Doel van deze foldermarkt is iedereen die werkzaam is in de vrijetijdssector kennis en ervaring uit te laten wisselen en elkaars folders te delen. Het lokale aanbod staat optimaal in de etalage. Gasten die komend seizoen in onze regio verblijven zullen goed geïnformeerd worden over de vele mogelijkheden die het gebied te bieden heeft. Het lokale aanbod wordt versterkt en bezoekers aan Zuidwest Drenthe gaan als ambassadeur van onze regio weer naar huis.

Daarnaast zullen studenten van het Terra College in Meppel de kansen en mogelijkheden van het Regioleren presenteren. Met Regioleren wil Terra de samenwerking met de regio versterken. Hierbij krijgen de leerlingen de kans waardevolle ervaringen op te doen in de beroepspraktijk.

Door samen te werken worden krachten gebundeld en kansen benut. De regiogids ‘Op de grens van water en land’ die zal worden uitgedeeld is hier ook een mooi voorbeeld van. Met het oog op het aantrekken van de buitenlandse gast zullen de Duitse en Engelse versie van deze brochure ook beschikbaar zijn op deze avond.