De vogels zingen hun mooiste lied en de bomen krijgen weer fris groene bladeren. Het is lente! Een mooie tijd om op avontuur te gaan in de natuur. Op zaterdag 29 april beleef je de lente in de Wereld van OERRR bij bezoekerscentrum Dwingelderveld in Ruinen. Tussen 13.00 en 15.00 uur kan je je aanmelden om mee te doen aan deze OERRR-middag.

Kinderen gaan samen met hun ouders, opa’s, oma’s of ooms en tantes een route volgen door het Dwingelderveld. Onderweg kom je de boswachters van Natuurmonumenten tegen die je van alles vertellen over de natuur en leuke opdrachten voor je hebben bedacht. Wil je er zeker van zijn dat je mee kan doen deze middag? Meld je dan nu alvast aan via www.natuurmonumenten.nl/bcdwingelderveld.

Het spotten van dieren en het zoeken naar natuurschatten is voor de boswachters in het Dwingelderveld heel gewoon. Maar het lopen op blote voeten over een speciaal aangelegd ‘blote-voeten-pad’ en het poffen van popcorn boven een kampvuur is toch wel heel speciaal. En ook het maken van een ‘uppe’ doen de boswachters niet dagelijks. Maar op zaterdagmiddag 29 april doen ze dit allemaal om samen met de deelnemers er een leuke OERRR dag van te maken. Het is een feest om samen de lente van OERRR te beleven. En alle kinderen die lid zijn van OERRR krijgen korting op hun deelname. Voor wie nog geen lid is, kan dat op deze middag worden en krijgt meteen een leuk welkomst cadeau mee naar huis. Foto: Natuurmonumenten – Andries de la Lande Cremer.