Aankomend weekend vindt de Fiets Tweedaagse plaats. Om het 65-jarig jubileum van RCN Vakantieparken te vieren, wordt de Fiets tweedaagse gekoppeld aan een bijzondere actie. In samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds en Hetvakantiebureau.nl krijgen honderden eenzame ouderen een geheel verzorgd verblijf bij RCN Vakantieparken.

Bent u een fietsliefhebber? Dan kunt u nu meedoen met de RCN Fiets Tweedaagse, die u langs de mooiste plekken in onze regio voert. Door u voor deze fietstocht in te schrijven, zorgt u er meteen voor dat honderden eenzame ouderen een midweek op vakantie kunnen. En maakt u zelf kans op een gratis weekend op één van de RCN Vakantieparken.

Inschrijven
De inschrijfkosten zijn 15 euro per dag. Kinderen tot 12 jaar betalen 7,50 euro. Deelname aan beide dagen kost 25 euro (kinderen 12,50 euro). Deelnemers krijgen na afloop een heerlijke maaltijd in het restaurant op RCN Vakantiepark de Noordster en onderweg zijn er diverse tussenstops met koffie/thee of limonade. Zaterdag 10 juni start de tocht om 10.00 uur, zondag 11 juni om 12.00 uur. Beide dagen is het startpunt bij de entree van RCN Vakantiepark de Noordster (De Noordster 105 in Dwingeloo). U kunt kiezen voor een route van 32,5 of 65 kilometer.

U kunt zich inschrijven bij RCN Vakantiepark de Noordster of via de website (www.rcn.nl/65jaar). Hier vindt u ook meer informatie over de Fiets Tweedaagse.

Door middel van deze actie bezorgt RCN Vakantieparken zowel de deelnemende fietsers als eenzame ouderen een mooi verblijf in de natuur. Iedereen die het leuk vindt om deel te nemen aan de fietstocht is welkom! U hoeft geen gast te zijn op ons park.