Op 14 februari is het op de basisscholen in Noord-Nederland stil. Onderwijsland komt op voor de toekomst van de basisscholen. Ook ’t Echtenest gaan die dag ook bouwen aan de toekomst. Aan de toekomst van het onderwijs in Echten. Alle kinderen uit Echten en verre omgeving mogen daarbij komen helpen.

We gaan bouwen!
Wij zorgen voor hout, spijkers, pleisters , fruit, drinken en voldoende ruimte, de kinderen zorgen voor hamers, warme kleren en hun eigen unieke ideeën. Dan weten we zeker dat er om 12 uur de meest prachtige bouwwerken op ons plein zullen staan.

Bent u nieuwsgierig naar ’t Echtenest, heeft uw kind zin in een dagdeel buitenwerken met hamers, hout, touw en oude doeken om mooie creaties te bouwen, zich op de vinger te slaan, samen te werken om iets tot stand te brengen, na te denken over zijn of haar sterke kanten en juist dat te gebruiken tijdens het bikkelen en een heerlijke ochtend te hebben vol activiteiten die alles te maken hebben met rekenen, meten, communicatie, problemen oplossen, zelfstandigheid en sociale vaardigheden? Geef dan nu uw kind(eren) op. Wij verheugen ons erop!

Wie: leerlingen van onze school en kinderen uit de verre omgeving die i.v.m. de staking vrij zijn
Wat: Bouwen met hout
Waar: Buiten op ons droomplein van ODBS ’t Echtenest, Schoolakkers 2B in Echten
Wanneer: Woensdag 14 februari 2018 (stakingsdag)
Tijd: 8:30-12:00 uur (inloop v.a. 8.15 uur)
Waarom: Bouwen aan de toekomst van het onderwijs in Echten.

Opgave is verplicht tot maandag 12 februari! Vol is vol!
Stuur een e-mail naar: team.echtenest@wolderwijs.nl