De VVD Borger Odoorn, De Wolden, Hoogeveen en Midden Drenthe nodigen u van harte uit op donderdag 8 maart 2018 voor een openbare bijeenkomst, waarin de landbouw centraal staat. Vanaf 20.00 uur zijn alle leden van de VVD en hun introducees welkom bij De Molenhoeve aan de Echtenseweg 15 te Echten.


VVD Europarlementariër Jan Huitema en Trienke Elshof, voorzitter van LTO Noord, geven hun visie hoe agrarische ondernemers zich het beste kunnen voorbereiden op de toekomst. Belangrijke en actuele onderwerpen als derogatie komen aan de orde, maar ook hoe de branche het beste gezamenlijk kan optreden om eensluidende wensen te laten horen in politiek Den Haag en Brussel.

Ook uw mening wordt gewaardeerd, er is voldoende ruimte voor interactieve gesprekken van de sprekers met de zaal.

Het VVD landbouw debat is gratis toegankelijk, wel vragen we uw vrijwillige bijdrage als tegemoetkoming in de kosten.

De VVD hoopt vele geïnteresseerden te verwelkomen op deze avond !