Vrijdag 6 juli 2018 om 15.00 uur start de bouw van de appartementen op de voormalige SNS-locatie in Ruinen. Wethouder Jan ten Kate zal hier het startsein voor geven.

Voormalige SNS-locatie
In het najaar van 2017 is de SNS-bank gesloopt. Tegelijkertijd heeft aannemersbedrijf Bramer BV uit Vriezenveen, die verantwoordelijk is voor de bouw van de appartementen, gewerkt aan de voorbereidingen. Inmiddels zijn acht van de negen appartementen verkocht of onder optie. Ook zijn er belangstellenden voor de twee commerciƫle ruimten op de begane grond.

Centrumplan Ruinen
De herontwikkeling van de locatie aan de Kaamp en de Brink is de afsluiting van het centrumplan Ruinen. Met de uitvoering van het centrumplan is de leefbaarheid van Ruinen vergroot en is een bijdrage geleverd aan de toekomstbestendigheid van het dorp.