Nieuwe raamdecoratie, vloer, of meubels nodig?
Bij Snoeken Ruinen zijn de medewerkers dagelijks actief met interieur en kleur voorstellen voor de meest uiteenlopende opdrachten. De ruime showroom beschikt over een moderne eigentijdse collectie meubelen met aanvullend hierop een uitgebreide collectie woningtextiel die o.a. bestaat uit een prachtige gordijnstoffen, binnen zonwering, zachte (tapijt) en harde vloerbedekking.

Han Snoeken: ‘ In Ruinen werken we behalve met de bekende grote merken sinds vorig jaar ook met ons eigen Vivante label. Je zou het onze huiscollectie kunnen noemen’. Deze mooie producten zijn er in verschillende prijssegmenten waaronder ook heel betaalbare. Bovendien is er van de Vivante collectie een prachtig woon magazine boordevol woontips en zijn er regelmatig mooie acties. ‘Voor inspiratie kan er gekeken worden op www.vivante.nl/snoeken maar binnenlopen in onze showroom is nog veel beter’ lacht Han. Het Vivante magazine is overigens gratis af te halen in onze showroom!

Han: ‘Bij een inrichting van een ruimte kijken wij verder dan alleen de kleuren en materialen die er
worden gebruikt. Wij brengen eerst de vraag in beeld alvorens wij met een inrichtingsplan komen.
Verder kijken dan alleen bouwtekeningen en plattegronden, mensen begrijpen , hoe ze wonen, wat ze doen en nodig hebben dat is wat wij willen. Gaat het om een complete nieuwe inrichting ? of alleen om een nieuw matras of rolgordijn wij zullen altijd een professioneel advies geven’.

Heeft de klant de keuze gemaakt dan zorgen vakmensen van Snoeken ervoor dat de vloer, gordijnen,
binnen zonwering of meubel vakkundig worden gemonteerd of geplaatst. Han: Onze kracht is de uitgebreide wooncollectie in combinatie met persoonlijk aandacht.’ Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaar, afspraak is afspraak en prettig in omgang’.

Snoeken Interieur & Project Ruinen
Meppelerweg 1a
7963 RV Ruinen
www.snoekenruinen.nl