Toneelvereniging Rune op de Bühne speelde afgelopen weekend het stuk ‘Het schilderij van tante Hendrika’. Tante Hendrika is het zat. De familie, twee neven en twee nichten, zitten al jaren te wachten op haar dood en de daarbij behorende erfenis van hun tante. Ze bellen om de haverklap de notaris, om te horen of hun tante nog niet dood of minstens erg ziek is. Tante bedenkt een plannetje om ze eens behoorlijk de stuipen op het lijf te jagen.

De toneelvereniging bestaat 25 jaar en dat was reden genoeg om iets groter uit te pakken. Op vrijdag en zaterdag werd er gespeeld. Het stuk dat gespeeld werd was: ‘Het schilderij van tante Hendrika’. Tante Hendrika is het zat. De familie, twee neven en twee nichten, zitten al jaren te wachten op haar dood en de daarbij behorende erfenis van hun tante. Ze bellen om de haverklap de notaris, om te horen of hun tante nog niet dood of minstens erg ziek is. Tante bedenkt een plannetje om ze eens behoorlijk de stuipen op het lijf te jagen. Daarnaast was er een loterij met grote prijzen met als hoofdprijs twee overnachtingen voor twee personen in Boomhut XXL op camping De Westerbergen. bekijk alle foto’s Jans Schulting