Eén keer per 14 dagen komt een Samenleesgroep bijeen in bibliotheek Ruinen, van 10.30 uur tot 11.30 uur, adres Harm Smeengestraat 56. Dan worden gedichten, verhalen, liedteksten enz. passend op één vel papier besproken, dus geen volledige boeken. Bertha Koezen uit Ruinen leidt de club.

Het gaat er hier om wat de tekst met jou doet. Ideeën, gedachten en personages kunnen je aan je eigen leven doen denken, het zelfs allemaal treffend onder woorden brengen. In deze groep is het dus juist de bedoeling dat de deelnemers praten over wat de voorgelezen tekst met hen doet.

De groep komt tweewekelijks bij elkaar. Want boeken en teksten kunnen je leven veranderen, mooier maken! Er is geen huiswerk vooraf en ook geen huiswerk achteraf.
De samenkomsten zijn op 22 januari, 5 februari, 19 februari, 5 maart, 19 maart en 2 april.
Deelname is gratis en opgeven kan in Bibliotheek Ruinen, info@bibliotheekruinen.nl of tel 088-0128444