Egbert Stellink woont al ruim negentig jaar op dezelfde boerderij in Ruinen waar hij vroeger met zijn ouders en broer woonde. De tijd heeft daar stilgestaan. Hij gebruikt geen gas; hij stookt op hout. Egbert zit vol prachtige verhalen en hij bewaart alles, ”Dan krijg je een huis vol”. Niets gaat weg; spijkers kunnen weer recht, touwtjes kunnen altijd handig zijn.

Fotograaf en documentairemaker Anke Teunissen (geboren in de Wijk) heeft een prachtige film gemaakt over hoe Egbert leeft in zijn huisje aan de Ruinerdijk. Wilt u meekijken in het leven van Egbert? Dat kan nu via een Virtual Realitybril. Spectaculair om mee te maken!

Dus mis het niet: woensdag 23 januari!

U kunt de 20 minuten durende documentaire bekijken in ’t Neie Punt in Ruinen. Op woensdag 23 januari wordt de film tussen 09.00 en 13.00 uur vertoond. De kosten bedragen € 5,00 per persoon. Na opgave krijgt u direct te horen op welk tijdstip u precies kunt aanschuiven. Let op: er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar.