Voor de kantine in sporthal De Marse in Ruinen is de gemeente op zoek naar een gastvrije kantinepachter die affiniteit heeft met sport. De gemeente is eigenaar van diverse sporthallen waarvan de kantines worden verhuurd. Met het vertrek van de huidige huurders is de gemeente met ingang van het nieuwe seizoen (1 september 2019) op zoek naar een nieuwe kantinebeheerder. Foto: Jans Schulting

Als beheerder van de kantine ben je verantwoordelijk voor de exploitatie en het beheer van de kantine. Je bent gastheer/gastvrouw voor de bezoekers van de kantine en je voelt je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de kantine. Je onderhoudt de contacten met leveranciers en je werkt nauw samen met de beheerders van de sporthal.
Wat vragen wij:
• Affiniteit met sport;
• Flexibele instelling, gastvrij en sociaal vaardig;
• Actieve bijdrage aan het verlevendigen van de sporthal;
• In het bezit van het diploma Sociale Hygiëne en BHV of bereid om deze te halen;
• Bij voorkeur woonachtig in Ruinen of omgeving;
• Ervaring met zelfstandige horeca-exploitatie is een pré.
Lijkt het je leuk om te werken in een werkomgeving waar altijd wat te doen is, waar jezelf zorgt voor de reuring en waar jouw gastvrijheid wordt gewaardeerd. Reageer dan via onderstaande gegevens vóór 15 maart 2019.

Voor inhoudelijke vragen over deze functie, kunt u contact opnemen met Gert van Eck, teamleider Sport & Gebouwen, telefoonnummer 06-27001114. Voor vragen over de procedure en reacties op de functie kunt u contact opnemen met Anita Rijpers, accountmanager/adviseur sportzaken, telefoonnummer 06-11587905, e-mail: a.rijpers@dewoldenhoogeveen.nl.