Op dinsdag 23 april wordt in D’Olde Karke te Echten een workshop Crowdfunding georganiseerd door ViP De Wolden. Want wat is crowdfunding precies en wanneer kun je het gaan inzetten? Bij crowdfunding financier je een initiatief doordat een grote groep mensen een relatief klein bedrag inlegt.

Zo vorm je een groep mensen die zich betrokken voelt bij je initiatief en wil meehelpen om er een succes van te maken. Vooral voor lokale initiatieven kan crowdfunding een echte “motor” zijn: het is meer dan geld alleen! Tijdens deze workshop leer je hoe crowdfunding werkt en op welke manier je mensen vanaf het begin betrekt bij je project. Natuurlijk met veel mooie voorbeelden uit de praktijk. Ook krijg je zicht op de actuele ontwikkelingen in Nederland. Iedereen met interesse in crowdfunding is welkom. Mensen met een eigen initiatief die willen verkennen of crowdfunding wat voor hen is, gaan zeker met een aantal concrete tips naar huis. De workshop wordt gegeven door Ineke van Zanten, eigenaar van Greenwis; een organisatie die zich inzet voor duurzame en maatschappelijke ideeën.

Wil je graag bij deze workshop aanwezig zijn, meld je dan vóór 19 april aan bij ViP De Wolden via info@vipdwolden.nl of tel. 0528 – 378686.