Door wethouder J. van ’t Zand is een paar weken geleden de aftrap gegeven voor het project ‘Dementievriendelijk de Wolden’. De laatste avond in deze reeks vindt plaats in Ruinen en wel op maandag 27 mei in de ’t Neie Punt in Ruinen.

Om een dementievriendelijke gemeente te realiseren hebben we organisaties, inwoners, verenigingen , ondernemers en de gemeente nodig, kortom iedereen. Tijdens deze thema avonden is het doel van de werkgroep om u allen mee te nemen in de belevingswereld van de mensen met dementie.

We krijgen allemaal te maken met dementie in onze familie, de buurt of op het werk. Hoe herkennen we de signalen van dementie, hoe gaan we om met de verandering en hoe benader je mensen met dementie. Ook besteden we aandacht aan vrijheid en dementie.

De aanvang van deze avonden is 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur.
U bent allen van harte welkom!