Nationaal Park DwingelderveldVan 1 november 2019 tot 1 april 2020 gaat Bezoekerscentrum Dwingelderveld van Natuurmonumenten over op de winterstand. Dat betekent dat het bezoekerscentrum aan de Benderse 22 in Ruinen niet meer dagelijks geopend is. Bezoekers kunnen in deze periode van woensdag tot en met zondag tussen 10.00 en 17.00 uur terecht voor informatie over Nationaal Park Dwingelderveld, een leuke speurtocht of een kop koffie met Boswachtersbrok.

In de schoolvakanties is het bezoekerscentrum elke dag geopend. Ook tweede kerstdag en nieuwjaarsdag zijn bezoekers van harte welkom. Kijk voor het actuele activiteitenaanbod op www.nm.nl/bcdwingelderveld

Altijd iets te doen, ook in de winter
De speelnatuurplaats naast het bezoekerscentrum is al door duizenden kinderen bezocht. De hele winter kan hier met water en zand gespeeld worden. In het bos naast de parkeerplaats worden de meest fantastische hutten gebouwd. Er liggen takken en stammen genoeg om mooie creaties te maken. En in de kerstvakantie zijn er elke dag leuke speurtochten en activiteiten om met het hele gezin te doen. foto: Natuurmonumenten / Andries de la Lande Cremer.