kerstmarkt-ruinen-2aOok dit jaar is er wederom een kerstmarkt in het prachtige Ruinen. Op zaterdag 7 december wordt er flink uitgepakt. De vele kraampjes, stands en verkoopwagens met velerlei artikelen zullen bezet zijn door winkeliers, kooplieden en hobbyisten, waar u heerlijk kunt struinen naar prachtige kerstcadeaus en snuisterijen.

Naast deze kraampjes is er uitgebreid entertainment. Zo is er een voor jeugdige onder ons een heuse sledehelling waar je vanaf kan roetsjen en er kunnen weer heerlijke broodjes gebakken worden. Jong en oud kan wegdromen bij een prachtige kerststal welke centraal opgesteld zal staan. Hierbij is dit jaar een foodplein, met een breed aanbod, van biologische friet tot een heerlijke zoete churros. Het geheel wordt opgevrolijkt door live kerstmuziek.

Al met al is deze kerstmarkt zeker de moeite waard voor een bezoekje. De kerstmarkt duurt van 14.00-20.00 uur en is geheel gratis toegankelijk. Meer informatie kunt u vinden op www.marktenenbraderieen.nl of bel met 06-24831603.