De weersvooruitzichten zijn super! Komend weekend wordt het tropisch warm. En worden er veel zwemmers verwacht in Zwembad Ruinen. Daarom is noodzakelijk om te reserveren. Dit moet vanaf donderdag 6 augustus t/m zondag 9 augustus. Daarvoor mogen zwemmers komen zonder te reserveren.

Vanwege corona mogen niet meer zoveel mensen op het terrein. Nogmaals om niemand teleur te stellen gaan we werken met *nieuwe* tijdsblokken. Je kan per blok reserveren, maximaal 250 mensen van 19 jaar en ouder per blok.
Di t/m vrijdag van 7 tot 10 uur hoef je niet te reserveren,
*Blok 1: 10.00 uur tot 14.00 uur,
*Blok 2: 14.15 uur tot 18.00 uur,
Maandag t/m vrijdag vanaf 18.00 uur tot 20.00 uur hoef je ook niet te reserveren.

Entree is per blok, je krijgt in je mail je toegangskaartje dat je bij de kassa moet laten scannen. Heb je een abonnement kan je dit bij het reserveren aangeven.

Niet gerserveerde plaatsen van desbetreffende blok kunnen aan de kassa worden gekocht maar let op… vol=vol! Tevens is het eerste kwartier per blok alleen toegang voor online gekochte kaartjes en abonnementen om onnodige wachtrijen aan de kassa te voorkomen. Reserveren via de website of http://Aanmelden.zwembadruinen.nl
Archieffoto: Jans Schulting