We vormen een 3 dimensionale driehoek, met een sterke impact. Startpunt is Het Huus mit de belle, Zuidwolderweg 2A, 7932 PP Echten. Vandaar lopen we naar een plek waar we gaan werken. En bij minder mooi weer rijden we even door naar een overdekte locatie.

Eerst is er een inleiding over het maken van een Tetraëder (3 dimensionale driehoek), want dit is een krachtvorm, waarin je jouw wensen/doelen kunt gaan verbeelden (wet van aantrekking). Deze wordt ca. 25 cm hoog mag ook groter. We gebruiken daar berkentakken voor. Je kunt daarvoor kleine symbolen meenemen van 1 tot 2 cm. Dit kunnen steentjes zijn maar ook andere kleine krachtvoorwerpen. Je mag ze ook onderweg zoeken en ik neem ook nog wat schatten mee. Naast jouw beleving tijdens het maken kun je de vorm als raamversiering of in de tuin ophangen met een blijvende herinnering.
Datum:26 september 2020 van 13.30 – ca. 16.30 uur
Aanmelden 06 18466422 Elisa van den Berg