Univé Samen hield zaterdag 24 april 2021 een Deukjes Dag bij de Univé winkel in Ruinen. Vanaf half 10 was het een komen en gaan van Univéleden die graag dat kleine, vervelende deukje uit hun auto wilden laten halen.

Twee professionele schadeherstellers waren de hele dag druk bezig om kleine deukjes en krasjes vakkundig en kosteloos uit de auto’s te verwijderen en weg te werken. Enorm belangrijk, want zo voorkom je verdere schade aan een auto. Eén van de leden die zich had aangemeld is Hilbert Slagter uit Ruinen: “Ik had niet verwacht dat het weer zo mooi zou worden, perfect gewoon!”
In totaal hebben zo’n 40 personen de Deukjes Dag bezocht. “Het was een geslaagde dag! De reacties waren erg positief en het was erg mooi om alle blije gezichten te zien”, vertelt Simone Kruizinga, verzekeringsadviseur bij Univé Samen.