Buiten in de vrije Drentse natuur een Mind-Walk training volgen. Je wordt als vanzelf meegenomen in de rustgevende atmosfeer. Het groen om je heen, geluiden van vogels en het ruisen van de wind door de bladeren. Afgelopen zondag konden deelnemers aan de kennismakingswandeling dit zelf ervaren. Juist in de huidige tijd is het heilzaam voor body en mind om bewust in de natuur te ontspannen en te bewegen, dit stimuleert het immuunsysteem. Zie www.groenkracht.nu voor meer informatie.

Wil je lekker wandelen? Je fitter en energieker voelen? Ontspannen en genieten van de natuur? Minder stress ervaren waardoor je stemming verbeterd en je een goed gevoel krijgt? Kies dan voor Mind-Walk® waarbij invloeden uit forest bathing, mindfulness en yoga samenkomen met mooie natuurwandelingen. De doorwerking kun je ervaren in het dagelijks leven. Zoals in je privéleven, op je werk en tijdens het uitoefenen van je eigen sport of wandelingen.

Mind-Walk is ontmoeten en ont-moeten. Dit kun je verwachten tijdens de trainingen:
1. Mind-Walk meditatieve wandeltechnieken: verschillende wandelmeditaties of natuur (loop)meditaties;
2. Mind-Walk beweegvormen: met invloeden uit oosterse en westerse beweegprincipes zoals yoga, tai chi en body training;
3. Mind-Walk relax: meditaties, visualisaties, stress release oefeningen, ademhalingstechnieken en ontspanningsoefeningen;
4. Mind-Walk mind: gedachten Management, positieve gedachtenkracht, mindset, persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnsontwikkeling;
5. Presents in the present. cadeautjes in het nu, kleine cadeautjes om oefeningen te bekrachtigen of als ankerpunt.

De Mind-Walk® basiscursus start deze herfst op zondag 24 oktober. Tijdens 10 buitentrainingen met verschillende thema’s, loop je jezelf naar balans onder begeleiding van een coach. Tot en met 7 november kun je instromen in de huidige cursus. Iedere herfst en lente wordt er een basiscursus gegeven. Deze transformerende seizoenen ondersteunen de thema’s en persoonlijke ontwikkeling. Door het jaar heen worden er ook vervolgcursussen en workshops aangeboden.

Werk je liever op een yogamat aan fysieke en mentale kracht, souplesse en balans? Kies dan voor de wekelijkse yogalessen in d’Olde Karke te Echten. Op vrijdagochtend is nog plek in de les van 9.00 uur. Yoga is gericht op soepel bewegen, coördinatie en bewustwording. Bij regelmatige beoefening zul je meer ontspanning ervaren, yoga werkt stress regulerend.

Kennismaken of inschrijven? Bel, app of mail naar: Nienke Veurink, 06-18462721, groenkracht.drenthe@gmail.com. Zie www.groenkracht.nu voor meer informatie en contactgegevens. Groenkracht is ook aangesloten bij www.mind-walk.nl en www.buiten-yoga.nl.