De donkere dagen voor kerst naderen weer. Reden om het in huis extra gezellig te maken. Een kerstboom vol met ballen, slingers en lampjes, de kaarsjes op tafel aan. De laatste jaren is het ook een trend geworden om het rondom huis gezellig te maken. Dit gebeurt in steeds meer dorpen.

Kosten nog moeite worden gespaard om de tuin te voorzien van lichtslangen, een arrenslee met rendieren etc. En ook in De Wolden zien we dat steeds meer. Daarom lijkt het de redactie van weblog-dewolden.nl leuk om er dit jaar eens extra aandacht aan te besteden. Wie heeft de ‘Mooiste, gezelligste, sfeervolste en/of verlichte (kerst) Tuin van Ruinen/De Wolden dit jaar? Een onafhankelijke jury zal zich hierover buigen. En in week 51 de straten van De Wolden te bezoeken. Zo ontstaat er een mooie lichtjes route.

Samen met initiatiefnemer Benny Spin is Mike Cremers de drijvende kracht om het dit jaar ook Wolden breed te trekken. Dat betekend dat iedereen in De Wolden mee kan doen met het ‘Mooiste Kersttuin/huis van De Wolden. Opgave hiervoor is niet nodig. Een onafhankelijke jury gaat in week 50/51 op pad om de keuring te doen. Lijkt het jou leuk om dit te jureren geef je dan ook even op via info@weblog-dewolden.nl of bel 06-50953385. (Benny)

Doe jij ook mee?
De uitslag maken we bekend op www.weblog-dewolden.nl