Kwaliteit, variatie en vakmanschap. Dat zijn de ingrediënten van een Wollig Landleven fair. 11 juni zijn we met Wol, Lifestyle en Streekproducten voor het eerst in Ruinen. Een fair die leuk is voor jong en oud. Heerlijk smullen van de streekproducten, vers gegrilde hamburgers of spareribs, of kom je voor breien, haken of spinnen?

Natuurlijk kun je ook terecht voor leuke homedecoraties, kunst, outdoor, workshops, kleding en lifestyle en nog veel meer. Kortom teveel om op te noemen. Ruim 60 standhouders presenteren hun producten, creaties en specialiteiten.

Wol
Kom wol proeven, ruiken en voelen en laat je adviseren door de diverse standhouders. Voor mensen die breien, haken, spinnen of wat dan ook met wol kun je dit niet missen. Ook is er de Wollig Landleven Handwerktrefpunt waar u kunt aanschuiven met uw brei of haakwerk.

Lifestyle
Het is gewoon genieten om tussen al het moois door te lopen, variërend van kleding tot huisdecoraties en kunst. Laat u inspireren en adviseren en schaf de leukste dingen aan om uzelf te verwennen of uw woning een leuke upgrading te geven met nieuwe decoraties.

Streekproducten
Proef en geniet! Diverse standhouders met streekproducten uit diverse locaties van het land als bijvoorbeeld
diverse Veluwse en Groningse streekproducten, Kaas uit diverse streken, jams, honingsoorten teveel om op te noemen.

Zaterdag 11 juni van 11:00 tot 16:30 uur
Neuzendijk 1, 7963 SE Ruinen
De entree is gratis.
Parkeren €2,-

Informatie: info@wolliglandleven.nl
www.wolliglandleven.nl