De natuur is er voor jou, ben jij er ook voor de natuur? Het bezoekerscentrum Dwingelderveld in Ruinen aan de rand van Nationaal Park Dwingelderveld heeft diverse vrijwilligersvacatures.

Daarom organiseert Natuurmonumenten een informatieavond op maandag 5 september om 19.30 uur in bezoekerscentrum, Benderse 22 in Ruinen. Heb jij het groene hart dat wij zoeken? Kom dan naar deze bijeenkomst en laat je verrassen door de vele facetten van het vrijwilligerswerk voor en in de natuur. Tijdens deze avond geven vooral vrijwilligers uitleg over de vacatures.

Jaarrond ondersteunt een grote groep vrijwilligers Natuurmonumenten met diverse werkzaamheden in het Dwingelderveld bij het bezoekerscentrum. Excursieleiders nemen groepen belangstellenden mee de natuur. Jeugdeducatiebegeleiders brengen hun enthousiasme voor de natuur over op de kinderen en de balievrijwilligers heten bezoekers welkom in het bezoekerscentrum.

Als vrijwilliger bij Natuurmonumenten werk je in een team, heb je een vast aanspreekpunt en is er ruimte voor opleiding en ontwikkeling. Wil je meer informatie over de verschillende vacatures kijk dan op www.nm.nl/vrijwilliger/vacatures.
Foto: Andries-de-la-Lande-Cremer