Het sfeervolle oude kerkzaaltje van dorpshuis d’Olde Karke in Echten leent zich voor diverse activiteiten. De zaal is ruim, behaaglijk en met een mooie akoestiek. Prachtig als de zon door de kleurrijke glas-in-lood ramen naar binnen schijnt. In september zijn de wekelijkse activiteiten zoals yoga op donderdagavond en vrijdagochtend weer begonnen. De verschillende gebruikers hebben alle faciliteiten helemaal voor zichzelf, hierdoor ontstaat een knusse en ontspannen sfeer.

Door de centrale ligging van d’Olde Karke komen deelnemers van de yogalessen uit de gehele regio. Onder meer uit Hoogeveen, Ruinen, Kerkenveld, Koekange, Ruinerwold. Yoga is gericht op soepel bewegen, balans en op een milde wijze versterken van kracht. Het is geschikt voor iedereen, leeftijd, geslacht of sportiviteit spelen geen rol. Heb je een druk en actief leven en zoek je daarin balans en meer beweging? Wil je naast een actieve sport ook werken aan souplesse en ademregulatie? Ben je herstellende van een ziekte en wil je je conditie weer opbouwen? Welke reden je ook hebt, yoga geeft je een unieke ervaring die je weer in contact brengt met je eigen midden.

Liever in de buitenlucht bewegen? Dan is Mind-Walk iets voor jou. Maak kennis met meditatieve wandeltechnieken, laagdrempelige lichaamsoefeningen en ervaar de heilzame werking van de natuur. Op 9 en 14 oktober start er op vrijdag- of zondagochtend weer een basiscursus waarmee je de Mind-Walk fundamenten krijgt aangereikt tijdens 8 buitentrainingen. Op zondag 2 oktober kun je tijdens een Mind-Walk stress-release wandeling kennis maken met de methode en de trainer.

Wil je lekker wandelen? Je fitter en energieker voelen? Ontspannen en genieten van de natuur? Minder stress ervaren waardoor je stemming verbeterd en je een goed gevoel krijgt? Kies dan voor Mind-Walk® waarbij invloeden uit forest bathing, mindfulness en yoga samenkomen met mooie natuurwandelingen. De doorwerking kun je ervaren in het dagelijks leven. Zoals in je privéleven, op je werk en tijdens het uitoefenen van je eigen sport of wandelingen.

Kennismaken of inschrijven? Bel, app of mail naar: Nienke Veurink, 06-18462721, groenkracht.drenthe@gmail.com. Zie www.groenkracht.nu voor meer informatie en contactgegevens. Groenkracht is ook aangesloten bij www.mind-walk.nl en www.buiten-yoga.nl.