Afgelopen vrijdagavond werd de laatste voorronde van het 41e kerstzaalvoetbaltournooi van V.V. Ruinen in sporthal De Marse gespeeld. Geweldig dat de kerstzaalvoetbalcommissie de organisatie weer heeft opgepakt na de corona jaren. Vele jeugd- en senioren teams namen afgelopen week al deel. In poule A speelden HZVV 1, Ruinerwold 1, Havelte 1, Hoogeveen zat 2 en Vitesse ’63 1 tegen elkaar. Hoogeveen zat 2 werd 1e en Vitesse ’63 1 werd 2e.

In poule B speelden Noordscheschut 1, ZZVV 1, Ruinerwold 2, Zuidwolde 1 en DZOH 1 tegen elkaar. DZOH werd 1e en ZZVV werd 2e.

In poule C speelden Dwingeloo 1, De Weide 2, G.S.F.V. Drs Vijfje 12, HODO 1 en ZZVV 2 tegen elkaar. ZZVV 2 en De Weide 2 gaan door naar de finales.

In poule D werd Ruinen 1 de winnaar en werd Oranje Zwart 2e. Zij speelden in de poule tegen IJhorst 1, Nieuw Balinge 1 en Tiendeveen 1.

De nummers 1 en 2 van de poules komen vrijdagavond 6 januari terug voor de finalerondes. Voor het zover is, wordt er nog meer gevoetbald komende week. Volgende week dinsdagavond gaat het verder en trappen de damesteams om 19.00 uur af. Voor de laatste informatie kijk je op de site van VV Ruinen www.vvruinen.nl Foto: Jans Schulting