Een grote opkomst dinsdagavond bij de Cultuurbrengersbijeenkomst van Cultureel De Wolden. De aanwezigen deze avond in Dorpshuis de Bastogne in Ansen werden welkom geheten door wethouder Albert Haar van Gemeente De Wolden.

Voor de aanwezige cultuurbrengers was er een korte ‘Walk en Talk’ waarin de mogelijkheid was om even kennis te maken met andere cultuurbrengers. Daarna volgde de presentatie van ‘Wiede Wold’ en over de toekomst van het platteland. En de mogelijkheden daarvan vertelt door Cultuurcoach Inge Sterken. Voorts werden er acht nieuwe culturele initiatieven toegelicht, die dit jaar gaan plaatsvinden in De Wolden. Deze kunnen rekenen op subsidie. In totaal werden er achtentwintig plannen ingediend. Dichter Reinout Hofstede droeg tweemaal een gedicht voor. En Cultuurcoach Annemarie Verkade-Diphoorn vertelde de aanwezigen over de mogelijkheden van het ondersteuningsaanbod voor verenigingen. Afsluitend was er een netwerkborrel.