Op zondag 28 mei om 10.00 uur wordt in het openluchttheater de Baete in Ruinen weer een gezamenlijke Pinksterkerkdienst gehouden. Samenwerkende kerken zijn die van IJhorst/De Wijk, Koekange, Ruinerwold Blijdenstijn, Ruinerwold de Kapel, Berghuizen en Ruinen.

De voorgangers van deze kerken leiden samen de dienst. Het thema is Geest-RIJKeR, een woordspeling met de naam van het overleg van deze regiokerken, RIJKeR en natuurlijk de Geest van Pinksteren. De samenzang in deze dienst wordt begeleid door muzikanten van vereniging de Bergklanken uit Ruinerwold.

U bent van harte welkom bij het openluchttheater, dat aan de rand van het voetbalterrein ligt. Fiets, auto en wandelwagen vinden gemakkelijk een plek bij sporthal de Marse aan de Harm Smeengestraat 54 of achter de voetbal aan de Wolvenweg 10. Na de dienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een bak koffie of thee en natuurlijk is er ook aan frisse drank gedacht.

Zo willen we samen vieren dat de Geest in het spoor van Pasen grenzen doorbreekt en mensen verbindt. Mocht het weer zo tegenvallen, dat we niet buiten kunnen vieren, dan is de Mariakerk aan de Brink onze reservelocatie.
Waar: Openluchttheater de Baete, Wolvenweg 10 Ruinen
Neem eventueel een zitkussentje mee
Wanneer: Pinksterzondag 28 mei 2023, 10.00 uur

Info: websites van de kerken of bel met Mark Boersma 0651901144 of mail de scriba van de Mariakerk: info@pkn-ruinen.nl