Natuurliefhebbers en gezinnen opgelet! Op zondagmiddag 27 augustus 2023 organiseert Natuurmonumenten een inspirerende wandeling met de boswachter door het prachtige Dwingelderveld. Het Bezoekerscentrum Dwingelderveld zal het startpunt zijn van deze informatieve en educatieve excursie.

Tijdens de wandeling, die plaatsvindt van 14:00 tot 16:00 uur, zullen deelnemers een afstand van ongeveer 3 tot 4 kilometer afleggen. Deze activiteit is speciaal ontworpen voor kinderen en gezinnen, met als doel een dieper begrip van de natuur en haar bijzondere ecosystemen te bevorderen.

De deskundige gids van Natuurmonumenten zal niet alleen vertellen over de rijke flora en fauna van het gebied, maar ook over de natuurontwikkeling en de invloed van de seizoenen op dit unieke landschap.

Voor dit evenement is aanmelding vooraf vereist. De kosten voor deelname variëren afhankelijk van het lidmaatschap van Natuurmonumenten. Leden betalen €7,00, niet-leden €10,00, OERRR leden en kinderen van leden €3,50, en kinderen van niet-leden €5,00.

Tijdens de wandeling worden honden helaas niet toegelaten, om de rust en natuurlijke omgeving te behouden.

Mis deze kans niet om samen met de boswachter het prachtige Dwingelderveld te ontdekken en te leren over de wonderen van de natuur. Voor meer informatie en aanmelding kunt u terecht op de website van Natuurmonumenten. Voor meer informatie en aanmelding, bezoek: www.natuurmonumenten.nl